logo

Bel 0547-261365

Metaalbedrijf Pol smeedt

het ijzer als het heet is

Een innovatief glazen terrasscherm

Creëer op elk gewenst moment een windstil terras met het glazen terrasscherm van Metaalbedrijf Pol. In een handomdraai zit u of uw klant uit de wind, in de zon te genieten. Ideaal voor horeca, bedrijven én particulieren

De voordelen van een verzinkbaar terrasscherm

•  Zeer flexibel: met één druk op de knop kan het terrasscherm omhoog of omlaag bewogen worden. In slechts 40 seconden staat het terrasscherm in de gewenste stand. Meerdere schermen zijn afzonderlijk te bewegen.
•  Onbelemmerd uitzicht: door het sterke veiligheidsglas is er geen frame nodig. Bovengronds is alleen het glas aanwezig, waardoor u optimaal van het uitzicht kunt genieten.
•  Luxe uitstraling: met dit nieuwste, gepatenteerde ontwerp onder de glazen terrasschermen geeft u uw terras een luxe en unieke uitstraling.
Duurzaam: doordat het scherm ondergronds verborgen is wanneer het niet gebruikt wordt, wordt deze minder blootgesteld aan vuil en beschadiging.
Ook iets voor uw terras?
De verzinkbare terrasschermen zijn ideaal voor elk terras: meerdere schermen kunnen gemakkelijk aan elkaar gemonteerd worden. Voor meer informatie of een offerteaanvraag neemt u contact op via 0547-261365 of stuurt u ons een e-mail.
Het aanvragen van een offerte is ook mogelijk onder aan deze pagina

Specificaties

•  Type: glazen terrasscherm
•  Glas: rechthoekig (bovenzijde kan worden bijgesneden naar gewenste vorm)
•  Glas: 12 mm gehard veiligheidsglas, persoonlijke opdruk mogelijk
•  Basis: metalen bak met aandrijfsysteem
•  Kleur zichtbaar metaal: Standaard RAL kleuren mogelijk
•  Hoogte: 150 cm
•  Breedte: 70 cm tot 150 cm


Vraag onder aan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Achtergrond

Voor terrassen in zowel de horeca, het bedrijfsleven als bij particulieren thuis is beschutting tegen de wind meer noodzaak dan luxe. Er bestaat een grote variatie in terras- en windschermen, echter een groot probleem hiermee is dat het in de weg staat wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Windschermen in bijvoorbeeld het stadscentrum en de bebouwde kom belemmeren vaak de toegankelijkheid terwijl het in meer rustieke omgevingen juist het omgevingsbeeld verstoort. Er bestaan enkele glazen windschermen die flexibiliteit bieden, echter blijft er in deze gevallen altijd een frame of deel van het scherm achter.

Toen de heer Pol in zijn eigen omgeving met dit probleem geconfronteerd werd besloot hij hier wat op te vinden. Mede dankzij de jarenlange ervaring in de metaalsector kwam hier uiteindelijk een ontwerp uit voor een terrasscherm dat geheel in de grond wegzakt. Na een lange testperiode en enkele verbeteringen aan het ontwerp is daar het uiteindelijke product uit voortgekomen.

Het terrasscherm bestaat uit één of meerdere bakken met daarin een glasplaat die verticaal kan worden verplaatst door middel van een motor. Om een gebied af te schermen tegen de wind kunnen gemakkelijk één of meerdere bakken naast elkaar geplaatst worden, welke simpel aan elkaar te verbinden zijn. Door middel van een afstandsbediening kunnen de schermen op elk gewenst moment, ook afzonderlijk van elkaar, omhoog of omlaag gebracht worden. Op de momenten dat het windscherm in verzonken stand staat is enkel de metalen bovenzijde met rubberen randen zichtbaar. Een pompje met vlotter zorgt ervoor dat vocht dat zich eventueel onderin de bak verzamelt weggepompt wordt.

Vraag een offerte aan

  Specificaties van het product
  Ook leuk voor op uw terras.

  Cortenstalen bloembakken of een terrashaard
  Voor meer informatie over deze sfeervolle bloembakken, neem gerust contact met ons op
  Voor meer informatie over deze unieke terrashaarden, neem gerust contact met ons op.
  Metaalbedrijf Pol
  Nijverheidsweg 17
  7471 EW Goor

  KvK: 60820060
  Contactinformatie
  T: 0547-261365
  E: info@metaalbedrijfpol.nlPrivacyverklaring
  Openingstijden
  Geopend van maandag t/m vrijdag
  van 07:45 tot 16:45 uur.